• Caravan- en camperstoffering

    Bij caravan- en camperkussens heb je vaak te maken met veel verschillende maten en vormen. Geen caravan of camper is hetzelfde. Dit is voor ons geen probleem! Onze jarenlange ervaring met het opnieuw bekleden en vullen van caravan- en camperkussens geeft bij ons garantie op een mooi eindresultaat. Daarbij houden onze stoffeerders rekening met uw zit- en ligcomfort en de details van de afwerking.

  • Ruime keuze…

    Voor het bekleden van uw caravan- en camperkussens kunt u bij Design-Stofferingen kiezen uit een groot scala van stoffen en kunstleder in diverse kleuren en stijlen. Deze zijn te vinden onder het kopje ‘Collectie’. Voor ieders smaak is er wat te vinden. Of het nu gaat om een standaard kussen of speciaal maatwerk. Naast de kussens zijn wij ook gespecialiseerd in het op maat maken van caravan- en campermatrassen. Wij zorgen ervoor dat u op vakantie net zo comfortabel slaapt als thuis in uw eigen bed.

  • Passend advies op maat

    Alle onderdelen in caravan of camper waar schuim in en bekleding omheen zit kunnen wij voorzien van een nieuwe vulling en bekleding. Met daarbij de vulling en bekleding naar keuze. Hierbij kunnen wij professioneel advies geven en zal u de perfecte keuze maken. Om de gewenste kwaliteit voor uw matras te vinden kunt u bij ons terecht. In onze showroom laten wij graag zien wat de mogelijkheden zijn.

  •