Projectstoffering

Projectstoffering zijn over het algemeen de grotere opdrachten voor een meubelstoffeerderij. Bij Design-Stofferingen krijgen wij veel te maken met dit soort projecten. Denk hierbij aan projecten met een groot aantal stoelen of banken in verschillende vormen en maten. Welke veel worden toegepast in de horecagelegenheden, zorginstellingen, ziekenhuizen en evenementenverhuur. Wij werken met projectstoffering veel samen met gerenommeerde interieurbouwers en architecten.

Voor het stofferen op grote schaal komt u bij ons uit op projectstoffering. Iets wat wij in de loop der jaren steeds vaker zijn gaan doen. Onze stoffeerders zijn dan ook in staat om grote projecten zorgvuldig en nauwkeurig te realiseren.

Voor projectstoffering hebben wij alle kennis, benodigdheden en jarenlange ervaring onder één dak. Hierdoor kunnen wij u als klant overal van voorzien, van het op maat snijden van schuim voor de meubels tot en met het compleet stofferen van alle soorten meubels. Hiervoor hebben wij een ruime collectie van meubelstoffen, leder- en kunstleder.

Wij denken met u mee

Bij Design-Stofferingen denken wij graag mee met de klant. Als u twijfelt over bepaalde keuzes kunnen wij u gepast en professioneel advies geven. Zo kunnen wij samen tot een door u gewenst resultaat komen.