Revalidatie & Zorgsector

Als Design-Stofferingen weten wij hoe belangrijk het is om in een goede passende en comfortabele omgeving te kunnen revalideren of verblijven. Zo wordt er door ons secuur gekeken naar het betreffende hulpmiddel en/of meubel dat gestoffeerd of aangepast moet worden. Wij letten met name op de details en het zit- en/of ligcomfort. Dit om te zorgen dat het eindresultaat naar behoren is en de persoon in staat wordt gesteld om volledig te revalideren.

Bij Design-Stofferingen besteden wij veel aandacht aan hulpmiddelen en/of meubels die betrekking hebben tot revalidatie en de zorgsector. Wij weten hoe belangrijk het is om in een goede passende en comfortabele omgeving te kunnen revalideren of verblijven.

Alles wat met revalidatie en zorg te maken heeft kunnen wij voor u desgewenst aanpassen en voorzien van de juiste vulling en bekleding. Of het nu gaat om een relaxfauteuil, een aangepaste stoel, rolstoel, een bed-ombouw, wandbekleding of een aangepaste matras bij ons bent u aan het goede adres. Design-Stofferingen heeft een breed assortiment aan meubelstoffen, leder- en kunstleder.