• Breed assortiment

  Bij Design-Stofferingen beschikken wij over een breed assortiment van meubelstoffen en vulmaterialen zoals polyether en koudschuim. Dit assortiment laten wij graag aan u zien in onze eigen showroom. Wij leveren uitsluitend de beste kwaliteit stoffen en vulmaterialen. Daarnaast bieden wij u een passend advies met betrekking tot uw keuzes.

  Verder zijn wij gespecialiseerd in het op maat maken van matrassen en kussens. Dit kan o.a. voor in uw caravan, camper, boot of uw bed thuis. Ondanks dat wij een gevarieerd aanbod van diensten hebben streven wij ernaar om elk project zo goed mogelijk aan te pakken. Wij leveren uitsluitend kwaliteit en service aan onze klanten.

 • Over ons

  Design-Stofferingen heeft ruim 40 jaar ervaring in het (her)stofferen van een zitmeubel tot aan het interieur van een camper. Daarnaast kunt u bij ons ook de vulling laten vervangen. Veel verschillende stoffeerprojecten zijn de werkbanken van onze stoffeerders al gepasseerd de afgelopen jaren. Hierdoor weten wij precies wat er gedaan moet worden bij iedere klus zodat wij altijd de gewenste kwaliteit kunnen leveren.

 • Impressie showroom

  Hieronder een aantal sfeerfoto’s van onze showroom aan De Smalle Zijde 48 in Veenendaal…

 •