• Meubelstoffering

  Is het tijd om uw meubel nieuw leven in te blazen? Dan is meubelstoffering wellicht iets voor u. Dit kunt u overlaten aan onze ervaren stoffeerders. Bij Design-Stofferingen kunnen wij uw meubel opnieuw bekleden en vullen. Heeft u bijvoorbeeld een klassieke stoel of een hele moderne bank? Dan kunt u bij ons terecht voor vernieuwing. Wij beschikken over een groot assortiment van meubelstoffen die wij u graag laten zien in onze showroom. Samen zullen wij met u de juiste keuze maken voor het opnieuw bekleden van uw meubel.

 • Zitcomfort verbeteren

  Naast het opnieuw bekleden van uw meubel kunt u bij ons ook terecht voor een nieuwe vulling. Wij beschikken over een breed scala aan verschillende soorten vulling. Zo hebben wij vele soorten polyether en koudschuim om uw zitcomfort perfect te maken. Daarbij is het ook mogelijk om polyether en koudschuim te combineren als u daarnaar verlangt. Design-Stofferingen beschikt over de vaardigheden en kennis om uw zitcomfort zo te maken dat u er weer jaren van kunt genieten. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en de tevredenheid van onze klant. Onze ervaren stoffeerders zullen uw stoel net zo behandelen als elk ander.

  Wij helpen graag

  Bent u zelf in het bezit van twee rechterhanden en wilt u meubelstoffering zelf doen? Dat kan! Bij Design-Stofferingen kunt u terecht voor de benodigde materialen en geven wij u professioneel advies. Wij hebben een ruime keuze aan meubelstoffen, leder- en kunstleder, en wat we niet op voorraad hebben is snel besteld.

  Wilt u meubelstoffering liever laten uitvoeren door onze ervaren stoffeerders? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Design-Stofferingen vindt u alle disciplines op het gebied van meubelstoffering en jarenlange ervaring onder één dak.

 • Voordelen van vernieuwing

  Als u beslist om uw meubel(s) bij Design-Stofferingen te laten (her)stofferen en/of het zitcomfort te laten verbeteren, dan kunt u veel voordelen verwachten:

  • Uw stoel ziet er weer uit als nieuw
  • Het zitcomfort is weer optimaal
  • De nieuwe bekleding past perfect bij uw interieur
  • Jarenlange stoffeerervaring in uw stoel
  • Professioneel advies m.b.t. stof en vulling keuze
  • Wij zorgen voor een compleet vernieuwde stoel!