Meubelstoffering

Met meubelstoffering blazen onze stoffeerders nieuw leven in uw meubel met nieuwe bekleding en/of vulling. Bij ons heeft u de mogelijkheid om de bekleding en de vulling naar eigen wens uit te kiezen. Wij beschikken over een brede collectie aan meubelstoffen, leder- en kunstleder. Voor de vulling van uw meubel hebben wij ook een groot assortiment aan polyether en koudschuim. Voor het totale zitcomfort kunt u bij ons terecht.

Voor meubelstoffering kunt u al bij ons terecht vanaf een voetenkrukje tot en met een grote oor fauteuil en vanaf een klassieke stoel tot een modern zitmeubel. Indien nodig bouwen wij het meubelstuk vanaf de kale romp tot en met de bekleding weer geheel nieuw op. Zodat u er weer jaren van kunt genieten.

Wij beschikken over een brede collectie aan meubelstoffen, leder- en kunstleder. Voor de vulling van uw meubel beschikt Design-Stofferingen evenals over een groot assortiment aan polyether en koudschuim. Wij beschikken over alle kennis, kwaliteiten en vaardigheden op het gebied van meubelstoffering.

Wij helpen graag

Bent u zelf in het bezit van twee rechterhanden en wilt u meubelstoffering zelf doen? Dat kan! Bij Design-Stofferingen kunt u terecht voor de benodigde materialen en geven wij u professioneel advies. Wij hebben een ruime keuze aan meubelstoffen, leder- en kunstleder, en wat we niet op voorraad hebben is snel besteld.

Wilt u meubelstoffering liever laten uitvoeren door onze ervaren stoffeerders? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Design-Stofferingen vindt u alle disciplines op het gebied van meubelstoffering en jarenlange ervaring onder één dak.