Boten

Wij van Design-Stofferingen besteden veel aandacht aan het vernieuwen en stofferen van bootkussens en matrassen. Wij zijn gespecialiseerd in het perfect op maat maken van uw bootkussens en kijken daarbij heel secuur naar elke bocht en hoek. Dit geldt voor zowel de bekleding als de vulling van de kussens of matrassen. Elke boot is namelijk anders en wij weten dat die van u net zo uniek is als die van elk ander.

Wij beschikken over een groot scala aan bekledingsstoffen en kunstleder die geschikt zijn
voor bootkussens. Verder hebben wij ook speciaal bewerkte outdoor- en indoorstoffen. Dit
in alle denkbare kleuren.

Naast het uiterlijk van de bootkussens vinden wij het zitcomfort net zo belangrijk! Bij ons kunt u de nieuwe vulling voor uw bootkussens op maat laten maken. Heeft u de kussens liever iets zachter? Of juist iets harder? Wij kunnen dit allemaal voor u verwezenlijken. De vulling kan bij ons ook worden voorzien van eventuele bollering en afdekking.

In alle onderdelen van de boot waar schuim in en bekleding omheen zit kunnen wij voorzien van een nieuwe vulling en/of opnieuw bekleden met een stof naar uw keuze. Dit geldt voor zowel de buiten- en binnen kussens als het matras. Dit alles op gewenste maat en kwaliteit. Van de standaard kussens tot aan de luxe bootkussens op maat voor een kajuit. Van kussens voor een kleine sloep tot aan kussens voor uw luxejacht kunt u bij ons laten maken en/of bekleden.